Annons:

HBTQ iFokus, mötesplatsen för alla som gillar HBTQ-kulturen

HBTQ står för Homosexuell, Bisexuell, Trans och Queer och är ett samlingsbegrepp för alla som på något sätt inte passar in samhällets normer över sexuell läggning samt könsidentitet och/eller könsuttryck. Den här sajten riktar sig främst till HBTQ-personer, men naturligtvis är alla välkomna att gå med och deltaga i diskussioner som utspelar sig här. Tänk bara på att hålla en god ton i diskussionerna.

Du som är icke-hetero och/ eller inte är cisgender men som inte vågat ta steget ut, ta då chansen att gå med i vårat community och lär känna andra spännande HBTQ människor som du kan knyta nya kontakter med eller få tipps från.

Sajtens syfte är att det ska vara ett forum där alla hbtq-personer kan vara sig själva utan att behöva utstå någon kränkande behandling. Vi är många olika individer som delar många gemensamma upplevelser och erfarenheter. Här ska vi kunna diskutera om allting mellan himmel och jord.

OBS - Trots sajtnamnet vänder vi oss självklart även till Queer och allt där emellan! Det är huvudsyftet med denna sajt- att inte utesluta någon.

(Sajtvärd och Metarbetare förbehåller sig rätten att radera kommentarer som kan upplevas som stödande, kränkande eller opåkallat.)